Thursday, February 6, 2014

Mencari Identiti

Bismillahirrahmanirrahim~

So... um, lately I've been thinking... aku nak mencari identity.
So... I thought of stop writing for awhile sambil focus to study and stuff.
Um, tak bermakna aku akan berhenti terus... still aku akan write abut crap dekat my other blog.
iamonescrewedaerogirl tu...
For some reason aku rasa writing aku dah terikut dengan many other writers,
Hlovate obviously... Nurul Shahida unconsciously... So... I thought of having a new style of writing.
Aku bukan nak jadi penulis macam dia orang pun, I never thought of publishing my works sebab apa yang aku tulis pun crap je...
Tapi bila ada orang timbulkan persoalan ni aku rasa tak sedap. Rasa tak best...
So, nantilah... aku fikir gaya apa nak tulis karang aku try cuba gaya baru...
Till then, next time. Ja.

2 comments:

  1. Juann~!!! Dah memang gaya kamu santai gitu...
    Relax n feeling jaa orang baca...
    So, nak kesah apa psai orang pikiaq~!!!
    *SANGAT tension sy yang mbaca di seberang sini
    Dan orang yang persoalkan kamu, seriusly, mereka jeles~!
    Dan ACTUALLY, saya, adalah sangat jeles dengan writing skill kamu..~!
    Tapi, 4 me, supporting u is way more better than just criticsss n make u down~

    ReplyDelete
  2. Thank you very muche'. *Lap air mata.* I'm touched!

    ReplyDelete